A scribble of my mind and heart.....

Tuesday, September 28, 2010

DAMIRAL'S OPEN HOUSE



Ini Damiral's Grill, located in Bandar Perda, BM. Kalau orang Permatang Pauh, BM dan kawasan sekitar...rasanya dah tau kut. Kalau tak tau lagi...boleh ler pi cuba makan kat sini, gerenti puas hati dengan makanan dan layanannya.

Hari ahad ( 26 okt) aku dijemput ke open house di sini ( open shop la kut..hehe). Ownernya Ellyshavana and wife, Zuraida ( also a Pharmacist), kira kenal sejak sama2 dok join bisnes la. The food was superb...semua Elly masak sendiri, surely sedap lah. Jumpa Zuera ( blogger my sweet princesses) and Hubby kat sana.

So..bagi Penangites yang belum pernah cuba, boleh ler pi cuba. To anybody who stays outside Penang and happen to be in Penang...may be boleh cari Damiral's Grill. Makanan sedap, gerenti halal dan layanan hebat...yang paling penting, semua food kat sini dimasak sendiri oleh chef yang merangkap ownernya, Encik Ellyshavana ( really hope I spell his name correctly).

6 comments:

mawarchocolate said...

mm terlepas dah rupanya.. tp pa pun kek kat damiral memang sedap.. yg penting org melayu kita yg buat.. hari tue birthday anak sampai dua kali la p beli kek kat damiral sebab majlis tak abes lagi kek dah selesai...

Packy @ Mawar Merah said...

Ya betul...kek kat c2 mmg sedap, i love cheese cake, pun sedap. Cookies raya...mmg tak menghampakan. Pendekkata semua sedap lah...

3AS said...

Kalau tak silap ely with 1 'L'...hehe..food mmg sedap as usual. Lepas mkn kat situ p singgah lak kat Damiral's Bread beli Triple Cheese bun. Alysa's fav..:D

Packy @ Mawar Merah said...

Hee, Zura, haritu lepas balik LHDN singgah situ nak langsai payment. Sembang2 ngan Zuraida...masa nak balik, dia bagi Pizza cookies 1 balang...ni cookies terbaru, tak penah tengok lagi...fuh! sedap giler...tak dan sehari, dah langsai...

Anonymous said...

la last week mega g tengok amsyar kat UiTM lalu la kat bandar Perda ni..tak jumpak pun tempat nih..coz lalu saja hehheh...next time pergi ajak amsyar makan sini..n untie Packy sekali...

Packy @ Mawar Merah said...

Mega..rugi la mai Penang tak bagitau aku..next time, aku treat hang kat situ la...

awesome comments