A scribble of my mind and heart.....

Tuesday, November 2, 2010

MEETING DAN MAKAN

Semalam...ada meeting dengan kengkawan, nak discuss abt reunion,
scheduled on this coming Friday..cum..Deepavali, heheh...excited...
So, nak ler discuss all the preparation...yang confirm nak attend abt 30 orang,
Sure gamat punyer lah.

Tema sambutan,
The Gorgeous Georgians Return...
Siap tempah T-Shirt lagi.

So, sambil meeting, gaduh2 manja...sambil makan lah, perut mesti mau isi maa...
Jom tengok apa makcik 2 orang ni makan...



Si Lin makan Mee Hailam, tengok pinggan...macam tak boleh habis, tapi licin jugak.
Ida PK pulak, makan Nasi Goreng Mak Tok...sedap ni, dalam pinggan tu semua ada..ayam, sotong, udang, ikan bilis, papadom, sambal belacan...all in.

Ini lak Char Hor Fun yang aku order....sepinggan gedeb'ak....tapi sedap, makan sembang...sedar2 habis...

2 comments:

Watierman, rmanbkr said...

Salam Dik Mawar....(Pinky)...Char Hor Fun....Oh mak aiiii dah lama betoi tak makan.....nak kena buat sendiri lah gamaknya..kalau kat Alor Setar dulu ada satu kedai yang jadi fav. Akak .....sini....mana nak cari erk!

Packy @ Mawar Merah said...

Salam Kak Watie...lamanya menyepi, dari awai posa dulu kan! Kalau nak makan CHF ni, mai la kat BTW ni...saya belanja kat Robina Corner.

awesome comments