A scribble of my mind and heart.....

Saturday, January 9, 2010

CRYSTAL....

Dah 2 minggu aku pi belajar buat costume jewelery from crystal...interesting jugak, tapi semenjak dah tua ni, mata pun dah rabun...so, bermasalah sikit nak menatap lubang untuk dicucuk tangsi tu. Kadang2 puas tenang baru dapat masukkan tali tangsi tu...jadi nak habiskan satu satu end product tu naik bengong kepala dan berpinar bijik mata....jom tengok gambar hasilnyer....







Antara yang dah siap tu...gelang tangan dan strawberry pendant, strawberry pendant ni kalau yang kecik boleh dibuat anting2, kalau yang besar samada buat pendant atau digantung kat handphone.....

4 comments:

3AS said...

Ni boleh la nak tempah ni..:-)p kelas kat mana?

Packy @ Mawar Merah said...

Hahaha...Zura, kalau tempah...petang malam baru nak siap, puas nak belek. Tapi tak tau ler kut2 bila dah mahir esok nak bisnes on line..kik..kik..kik...
Kalau nak join jomla...kat Perai jer.

faizlily said...

rajin betul dia nih... tempah satu... hehe

Packy @ Mawar Merah said...

Kak Faiz,
Tempahan dibuka...hahaha....

awesome comments