A scribble of my mind and heart.....

Friday, January 22, 2010

RECYCLE....

Key chain ni my fren Ana Hassan bagi masa dia baru balik dari Ostolia, sebenargnya ada gambar kanggaroo embossed on the plate, tapi aku terhilangkan dan tak tau terjatuh kat mana...


Disebabkan ianya ada nilai sentimental kat aku, aku pun dok pikir...apa ler yang aku boleh buat dengan key chain nie....nak bagi warna dan jiwa sikit....so at last I came out with this idea...using left-over beads which I used for my baju kurung....Taraaa.......

5 comments:

rokiahismail said...

cantik tuh...boleh wat byk lg...
kak packy...kita dah sampai tahap hampir max dah keboringan kerja nih....aduih..nak wat pa nih..

NIk Fauziah Nik Hussin said...

salam kak mawar
Keretip btoi la akak .. klu nik kaku kematu lah..heheh

Packy @ Mawar Merah said...

Kiah,
Aduyai...kesiannyer, been there in the same situation, sebab tu ler bukak sendiri. Kiah pakat ler ngan hubby....buka sendiri...hehehe

Packy @ Mawar Merah said...

Nik, kretp metip tahap kerastangan..hahaha....sekadar melepaskan keboringan.....

3AS said...

Amboi..cun aa..Boleh amik tempahan ni. Boleh la letak kerastangan juai kat rx. Mesti laku..:D

awesome comments