A scribble of my mind and heart.....

Wednesday, July 28, 2010

HENTAM SAMA DIA.....



Maybe ada yang dah tengok video ni, but never mind, boleh ulang lagi sekali...untuk sesaper yang belum tengok...enjoy yourselves. Aku rasa jantung berdegup kencang bila tonton tadi...

2 comments:

Watierman, rmanbkr said...

Salam Dik Mawar...huish TQ for sharing nanti nak masuk balik nak share dengan Abg mesti dia bersemangat dengar news debate ni!!

Packy @ Mawar Merah said...

Salam Kak Watie, Tu lah...He is not a muslim, yet he speaks for all of us. Saya suka setiap kali dia senyum sumbing, bila wartawan tu bagi soalan bodoh yang berat sebelah tu...

awesome comments