A scribble of my mind and heart.....

Wednesday, September 7, 2011

PENING....


Hmm...pening ni, tak tau sebab apa, blog ni buat hal ler pullok,
mula2 haritu..'Total pageview' takmo appear...
Geram...aku delete jer gadget tu

Then follower pulak takmo appear,
asyik appear ruang kosong jer,
Hmm...delete jer la, follower pun bukan nyer ramai mana pun...

Then terbaru,
kalau ada orang komen kat shoutbox...
aku tokleh trace back ke link diaorang...
tak boleh nak balas ziarah....

Pening nih...
Computer knowledge aku ni...ciput yang amat..
ada sesaper boleh tolong explain ker?

Tolooonnnnnggggggggg....
TOLOOOOONNNNG.....
TOLONGGGGGGGGG.....

2 comments:

eni osman said...

lorr...kesiannya tgk budak tu...he he...kak khiroh tak yah buat apa apa...nanti depa mai balik...pernah jadi juga dulu....

Packy @ Mawar Merah said...

Eni...shoutbox tu, takder solution ke? Nak ler ziarah orang tu semula...huhuhu....

awesome comments